Helen Schucman, CSODÁK ÚTJA  -  a rácsodálkozás, önátadás és eggyé válás 365 leckéje a Lélekhez vezető ösvényen

1. lecke: "Bármi amit látok, nem jelent semmit..." << Fedezd fel újra a világ dolgait! Mik ők önmagukban... a gondolati sallangjaink, "jelentés-adásaink" nélkül?
2. "Mindennek, amit látok, annak én adtam jelentést - aszerint, amit számomra jelentenek" << Hámozd le a "jelentés-burkokat" a dolgokról - mi van ott, alattuk?
3. "Lényegét tekintve semmit sem értek abból, amit látok" << Inkább csak hiszel róluk valamit. Told félre a hiedelmeket... Mi marad?
4. "Ezek a gondolatok nem jelentenek semmit" << Figyeld az elméden átsuhanó spontán gondolatokat, és tekints rájuk így.
5. "Zaklatottságomnak sohasem az az oka, amit annak hiszek". << Ez így igaz minden negatív érzelemre, minden helyzetre, és személyre. Észleld őket ebben a szellemben!

6. "Minden amit látok, csak a múltról szól." << Minden, amit hiszel és gondolsz, a múltban gyökerezik. A tárgyak, a tested, az arcod - most nézed, és a múltat látod.
 

Önfejlesztés

ÖNGYÓGYÍTÁS

A következő területeken támogatjuk ügyfeleink öngyógyító és önfejlesztő törekvéseit a folyamatosan bővölő tudástárral, hipnorelaxációs hanganyagokkal és instrukciós videókkal:

  • Életerő, testi-lelki egészség, személyiség, kapcsolatok/szex, gyereknevelés, teljesítmény, sors-lélektan (élet-stratégiák), társadalmi szerepek, szellemi fejlődés, (bölcseletek). Bármikor, ha elakadsz, akár 1-2 találkozásra is kérheted tanácsadásainkat. >>> tovább
     

ÚJÉVI FOGADALMAK - Az akaraterő lélektana

A jeles dátumok lehetnek mérföldkövek az életünkben, és lehetnek fontos változások kiindulópontjai. Meg tud történni! Ha belefáradtál a hagyományos fogadalmakba a fogyókúráról, egészséges életmódról, a hitelkártya adósságok rendezéséről és az anyagi felemelkedésről, itt van egy, a szokásostól némiképp eltérő megoldása  2013-as év elindításához... >>> tovább

Share/Save

Bejelentkezés