Személyes és online tanácsadás

A PszichoPortál a következő elven működik:

minthogy a pszichoterápiák (már a középtávú formáknál is) a legdrágább gyógykezelések közé tartoznak így ma Magyarországon a lakosságnak csak egy töredéke élhet a nívós szakemberek által kínált szolgáltatásokkal. Úgy tapasztaljuk, hogy egyre többen felismerik a mentálhigiéné fontosságát, és készek időt, energiát áldozni lelki problémáik megértésére, kezelésére, ill. személyiségük, sorsuk javítására.

Az önismereti, ill. önfejlesztő munkát korszerű, és valóban működő lélektani ismeretekkel, a lelki egészség megőrzését, javítását szolgáló, könnyen elsajátítható készségekkel igyekszünk támogatni. A bonyolult pszichológiai elméleteket, technikai leírásokat könnyen megérthető hasonlatokkal, és a kulcsfogalmak következetes "magyarításával" közvetítjük a honalp látogatói számára.

A PszichoPortálon fellelhető, rendszeresen bővülő tudástárral és az öngyógyítást segítő eszközökkel értékes "sorvezetőt", és "gyorsítókat" ajánlunk fel a csatlakozó ügyfeleknek, sorstársaknak. A már felhalmozott lélektani ismeretektől és készségektől függően ritkább, vagy gyakoribb külső szakértői támogatásra szükség lehet.

A tanácsadásnál is igyekeztünk megtalálni a költségkímélő módokat:

1) Online (video-Skype) tanácsadás -- e korszerű "csatorna" alkalmazásávál megsprórolható az utazási idő és a közlekedési költség is.

2) "Csevegő" tanácsadás -- írásos "chat" forma. Megálapodott kérdés-válasz csomagokkal működik. Szintén nagyon idő-, és költség-takarékos megoldás. Kényesebb témáknál olyanok is könnyedén elindulhatnak vele, akik egyébként évekig "görcsöltek" azon, hogy arcukat felvállalva szakmai segítséget kérjenek.

3) A hagyományos személyes tanácsadás szintén kérhető. Esetünkben viszont rövid, intenzív szakaszokkal számolhatunk. - Az ügyfél csak akkor jön, amikor elakad az önismereti/öngyógyító munkájában.

4) Csoportos formák -- a csoportmunka önmagában is költségkímélő, hatékony megoldás, de a PszichoPortálon folyamatosan bővülő közös elméleti alap és háttér a problémákról való kommunikációt is jócskán megkönnyíti.

5) Képesség-fejlesztő tréningjeinken, akár haladó szinten is elsajátíthatóak a személyiség-fejlesztést, ill. lelki öngyógyítást szolgáló speciális technikák, taktikák.

A tanácsadásokon feltárt problémák orvoslását akár személyre szabott hipno-relaxációs programokkal is gyorsíthatjuk.

Share/Save

Bejelentkezés